GOLFMAILAT MITTATILAUKSELLA - CUSTOM FIT

Mailojen sovittamisen idea on, että analysaattorilla haetaan tarkat tiedot pelaajan lyönnistä: voima, nopeus, tempo ja luontainen asento. Nämä kaikki asiat vaikuttavat swingiin.

Analysaattorimme pystyy mittaamaan nämä kaikki osa-alueet todella tarkasti. Pelaajan omat tuntemukset ja mailanrakentajan "silmä" sanovat jo jotain, mutta ammattikäyttöön kehitetty analysaattori antaa parhaan pohjan mailaratkaisulle. Mailanpään nopeutta kannattaa testata, vaikka suunnitelmissa ei olisikaan vaihtaa mailasettiä.

Varsi on golfmailan sielu

Lapanopeus ei riipu vain lyöjän pituudesta tai voimasta, vaan myös lyöntitavasta. Tämän takia lapanopeuksissa voidaan havaita suurta vaihtelua, pitää myös muistaa, että varren jäykkyyden tulee sopia lapanopeuteen. Usein ajatellaan, että pallon lentorata on kiinni lavan kulmasta (loft), lapakulmat ovat kuitenkin vaik yksi osa yhtälöä. Varren joustopiste vaikuttaa myös pallon lähtökulmaan (launch angle).

Lapakulmat ja painot

Lapojen nostokulmat määräävät omalta osaltaan pallon lentorataa - siksi eri mailoilla on erilaiset "loftit" eli nostokulmat. Ns. lie-kulma kertoo missä asennossa lapa on suhteessa lyöntialustaan. Mittaamme ja säädämme lie- ja loft-kulmat rautamailoihin setin oston yhteydessä. On kuitenkin mahdollista tarkistuttaa ja säätää myös yksittäisten rautamailojen kulmia. Mailat painotetaan sovituksen yhteydessä standardi tai pyydettyyn swingweightiin. Kaikki Srixon mallimme on muokattavissa juuri sinulle sopivaksi.

Pirkankatu 51 • 33230 Tampere

Kari A. Lahtinen, PGA Pro
Puh. 0500 630 134
kari.lahtinen@prosgolf.fi


USKOMATON
tyhjennysmyynti!

Alennus tarvikkeista jopa -50-70%

Soita ja kysy lisää!
Puh. 0500 630 134

Mailat • Pallot • Hanskat • Bagit • Demot

Grippien vaihdot nopeasti

Teemme myymälässämme grippien vaihdot nopeasti ja edullisesti.

Lamkin gripit | Pro's Golf Pispala - Tampere

Golf Pride gripit | Pro's Golf Pispala - Tampere


Tutustu tästä Srixon & Cleveland golfmailojen uutuuksiin!

Tervetuloa myymäläämme Pispalaan tutustumaan uutuuksiin! Voimme rakentaa esim. näistä Srixonin malleista combo-setin tarpeittesi mukaan.