GOLFPALLOT JA -VARUSTEET

Tilaa persoonalliset golfpallot omalla logolla tai painatuksella!

Golfpalloja firman logolla, ystävän kuvalla tai nimellä painatettuna voit nyt tilata myös pienissä erissä - minimi on vain 1 kappale! Tilaa persoonalliset pallot firmalle, itsellesi tai lahjaksi!

Painatukseen voidaan käytää melkein mitä tahansa kuvaa, piirrosta ja/tai lyhyttä tekstiä. Huomioithan, että virallisten logojen ja tuotemerkkien käyttöön tarvitaan aina lupa.

Huom! Srixon® pallojen tilauksissa 24 tusinalle painatus kuuluu hintaan!

 


Golfvarusteet edullisesti painatettunaMyös muut golfvarusteet edullisesti painatettuna!

Kauttamme saat greeni-haarukat, kynät, tiit, pyyhkeet, lakit jne. persoonallisella painatuksella.

 

 


 Tutustu tästä muutamiin uutuuspalloihin!

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Tervetuloa myymäläämme Pispalaan tutustumaan!

Pirkankatu 51 • 33230 Tampere

Kari A. Lahtinen, PGA Pro
Puh. 0500 630 134
kari.lahtinen@prosgolf.fi

Srixon golfpallot edullisesti painatettuna

 

Asbri-golfvarusteet • Pro's Golf Pispala, Tampere

Srixon® -golfpalloille on myönnetty Hot List Golf Digest Gold -palkinnot. Palloja saatavina sekä valkoisena, keltaisena, sinisenä että vaaleanpunaisena. Valikoimasta löytyy sekä kovempia että pehmeämpiä palloja klubigolffareille. Kysy suosituksia ja ohjeita pallon valintaan myymälästämme!

Srixon® AD333 Tour on 3-osainen premiumpallo, minkä ulommainen kerros on uretaania. Pallo on suunniteltu edistyneemmille pelaajille. Alhaisempi kompressio auttaa saavuttamaan optimaalisen lyöntipituuden.

Srixon® Soft Feel -uutuuspallot. Soft Feel -pallot lentävät pidemmälle, suorempaan, ja niissä on kovempi pysähdysvoima kuin 2-osaisissa palloissa. Suositellaan klubipelaajille, joiden swinginopeus on alle 85 mph. Pallot saatavilla valkoisena, keltaisena sekä vaaleanpunaisena.