GOLFMAILAT MITTATILAUKSELLA - CUSTOM FIT

Mailojen sovittamisen idea on, että analysaattorilla haetaan tarkat tiedot pelaajan lyönnistä: voima, nopeus, tempo ja luontainen asento. Nämä kaikki asiat vaikuttavat swingiin.

Analysaattorimme pystyy mittaamaan nämä kaikki osa-alueet todella tarkasti. Pelaajan omat tuntemukset ja mailanrakentajan "silmä" sanovat jo jotain, mutta ammattikäyttöön kehitetty analysaattori antaa parhaan pohjan mailaratkaisulle. Mailanpään nopeutta kannattaa testata, vaikka suunnitelmissa ei olisikaan vaihtaa mailasettiä.

Varsi on golfmailan sielu

Lapanopeus ei riipu vain lyöjän pituudesta tai voimasta, vaan myös lyöntitavasta. Tämän takia lapanopeuksissa voidaan havaita suurta vaihtelua, pitää myös muistaa, että varren jäykkyyden tulee sopia lapanopeuteen. Usein ajatellaan, että pallon lentorata on kiinni lavan kulmasta (loft), lapakulmat ovat kuitenkin vaik yksi osa yhtälöä. Varren joustopiste vaikuttaa myös pallon lähtökulmaan (launch angle).

Lapakulmat ja painot

Lapojen nostokulmat määräävät omalta osaltaan pallon lentorataa - siksi eri mailoilla on erilaiset "loftit" eli nostokulmat. Ns. lie-kulma kertoo missä asennossa lapa on suhteessa lyöntialustaan. Mittaamme ja säädämme lie- ja loft-kulmat rautamailoihin setin oston yhteydessä. On kuitenkin mahdollista tarkistuttaa ja säätää myös yksittäisten rautamailojen kulmia. Mailat painotetaan sovituksen yhteydessä standardi tai pyydettyyn swingweightiin. Kaikki Srixon mallimme on muokattavissa juuri sinulle sopivaksi!


TYHJENNYSMYYNTI

Myymälässämme on maalis-huhtikuun ajan tarvikkeiden ja välineiden tyhjennysmyynti! 2019 mallistot reiluilla alennuksilla - varaston totaalityhjennys!

  • Driwereita ovh 499€ - nyt 99-119€
  • Väyläpuut 49-99€
  • Hybridit 39-79€
  • Wedget 29-69€
  • Settejä alk. 99€

Tutustu tästä golfmailojen uutuuksiin!

Tervetuloa myymäläämme Pispalaan tutustumaan uutuuksiin! Voimme rakentaa esim. näistä Srixonin malleista combo-setin tarpeittesi mukaan.


 

Pirkankatu 51 • 33230 Tampere

Kari A. Lahtinen, PGA Pro
Puh. 0500 630 134
kari.lahtinen@prosgolf.fi


USKOMATON
tyhjennysmyynti!

Alennus tarvikkeista jopa -50-70%

Soita ja kysy lisää!
Puh. 0500 630 134

Mailat • Pallot • Hanskat • Bagit • Kengät • Demot


Grippien vaihdot nopeasti

Teemme myymälässämme grippien vaihdot nopeasti ja edullisesti.

Golf Pride gripit | Pro's Golf Pispala - Tampere

Lamkin gripit | Pro's Golf Pispala - Tampere

Exotics golfmailat | Pro's Golf Pispala - Tampere

Benross golfmailat | Pro's Golf Pispala - Tampere

Srixon ZX7 Iron

Srixon ZX7 Iron

Srixon ZX7 driver

Srixon ZX7 driver

Srixon Z785

Srixon Z785

Srizon Z785 Driver

Srizon Z785 Driver

Srixon Z forged

Srixon Z forged

Srixon Z585

Srixon Z585

CBX Wedge

CBX Full-Face

HB Turbo Iron

HB Turbo Wood

Launcher HB Turbo Driver

Frontline Mallet Putter

Frontline Blade Putter

Cleveland Iron CBX

Cleveland Iron CBX

Golfmailat - Cleveland RTX4 Black Satin

RTX4 Black Satin

Golfmailat - Cleveland RTX4 Tour Satin

RTX4 Tour Satin

Golfmailat - Cleveland RTX Tour Raw

RTX Tour Raw

Cleveland HB Iron

Clevand® Golf RTX4 uutuusmailat - vie lyöntisi korkeammalle, pidemmälle ja lähemmäksi! Uuden teknologian ja mailojen rakenteen ansiosta lyöntisi saa enemmän kierrettä ja pääset työstämään ja muokkaamaan lyöntejäsi haluamallasi tavalla.

Srixon® Z Series Wood -uutuusmailat on valmistettu titaniumista. Tämä kevyempi mutta vahvempi seos mahdollisti mailojen uuden valmistustekniikan kehittämisen. Mailojen muotoilussa ja valmistuksessa on huomioitu mailojen käyttötutkimuksen tuloksia, ja tällä uudella valmistustekniikalla mailoista on saatu entistä joustavempia.

Benross® Evolution R -mailojen valmistuksessa on hyödynnetty erityistä valantatekniikkaa, ja samalla on jalostettu mailojen tutumaa, jotka ovat auttaneet kehittämään mailojen suorituskykyä. Mailojen muotoilu tehostaa pallojen vauhtia sekä liikerataa. Mailojen hinta-laatusuhde on huokea.